Nye ordens­mottagere våren 2017

Hennes Majestet Keiserpingvinen den Fornemmes orden

På foreningsfesten 5. mai 2017 ble Ifi-ordenen tildelt Martine Rolid Leonardsen.

Vi som jobber med Ifi-ordenen er veldig stolte av å kunne hedre Martine for hennes arbeid for studentmiljøet på Ifi.

Martine Rolid Leonardsen

Martine har siden høsten 2012 satt sitt preg på studentmiljøet på Institutt for Informatikk. Etter en kort periode som intern i Navet gikk hun rett inn i lederrollen, noe hun mestret med glans. Der innførte hun en ny prismodell som førte til økt andel faglige bedriftspresentasjoner. Hun har også arbeidet for økt synlighet for startup-bedrifter og entreprenørskap både i Navet og gjennom sitt verv som studentkontakt i innovasjonsutvalget. Kandidaten har også vært aktiv både i dagen@ifi og vært med på å arrangere foreningsfesten.