Thao Le

Kommandør

Bilde av Thao Le

Ordenen har som tradisjon å starte en nominasjonstekst med litt vage hentydninger til hvem personen er, slik at det blir litt spenning blant folk om hvem som skal få tildelingen. Med denne personen blir det vanskelig, siden godordene som er blitt brukt går mye igjen, og det er tydelig at hun er en kjent og kjær person på Institutt for informatikk.

Thao har vært aktiv i foreningslivet i flere år, og har sjarmert mange med sitt gode humør, inkluderende lynne og store engasjement. Hun klarer å holde hodet kaldt selv i stressende situasjoner, og liker å knytte kontakter på tvers av grupper.

Hun har vært leder og styremedlem i Mikro, sentral i Toastjærn, aktiv i CYB, og senest faddersjef for fadderstyret, en rolle hun tok på seg etter å ha startet som arrangementssjef. Hun var med å stifte SIFI, studielinjen for masterstudenter i sikkerhet. Og med tanke på antall personer som har nevnt, tydelig vært en pådriver for begrepet “Risk it for the biscuit!”

For sitt engasjement i Fadderstyret, Mikro, Toastjærn, CYB og SIFI ønsker Keiserinnen å tildele tittelen Kommandør til Thao Le.

Tildelt 21. oktober 2023